S5 Emusica - шаблон joomla Авто
Editorial

Scrie

 

Si cum am inceput cu primul editorial, Rockstadt.ro nu se doreste un loc care va reinventa roata, nici nu vad cum acest lucru ar fi realmente posibil intr-o era cand la nivel general am devenit..saturati.

 

Nu, Rockstadt.ro este un loc unde toata lumea poate fi promovata, in mod egal. Si poate cum ati observat, pana in acest moment ne-am concentrat aproape exclusiv pe ce inseamna fenomen rock in Romania, fie ca vorbim de editoriale, interviuri sau recenzii. Ne chinuim si lucram la acea 'mult necesara retea nationala de cluburi', deja am debutat in turneul prin tara, dorinta fiind tocmai de a discuta la fata locului, nu prin mailuri si promisiuni, ci prin transparenta. Momentan avem resurse limitate si incercam sa ne folosim de ele pe cat posibil.

De altfel, m-am bucurat de reactia pozitiva avuta in randul cititorilor si mai ales celor care au raspuns pozitiv invitatiei de a scrie pe site, aici vorbim despre muzicieni, fani si organizatori deopotriva. Din ce probabil ati vazut, e vorba de puncte de vedere cat se poate de sincere, fara a exista factori externi in acest sens. Intr-un final am reusit sa punem la punct aceasta platforma, fapt pentru care in acest moment oricine poate contribui cu un articol, o stire, un interviu, o cronica, in principiu suntem deschisi la orice. Sistemul este unul simplu si voi incerca sa il explic in randurile de mai jos.

Cateva exemple de articole scrise deja de colegi:

Alegoria succesului mediocru
Self Manager vs. Rock Star Wannabe
De la Dark Side citire: Despre respect
Downfall Of Gaia la Bucuresti: Doua seri reprezinta o raritate

- In primul rand, ai nevoie de un cont pe site. Procedeul e simplu, in dreapta sus exista un buton de Login, iar odata apasat pe acesta, apare si un pop-up unde iti poti crea un cont nou.

Tutorial 1
- Odata creat si logat, undeva in dreapta ar trebui sa apara si un banner cu textul 'Scrie un Articol'. Poti da click pe banner sau poti da click pe acest link.

Tutorial 2
- De aici incolo vei avea un deja-vu de Microsoft Word 97, hai 2000. Asta pentru ca am incercat sa pastram o interfata cat mai simpla posibil. Asadar, ce vezi in fata ta este un sistem simplu de word, cu aceleasi optiuni de bold, centru, insert image, s.a.m.d. Nu trebuie sa dai dovada de maestrie estetica, ne ocupam noi sa il 'aranjam'. Noi te incurajam in schimb sa iti expui parerea, fie despre un album, despre un concert. Poate ai un interviu de publicat, poate vrei sa povestesti despre un lucru anume intr-un editorial, poate ai un comunicat, poate esti trupa, poate esti club si vrei sa publici informatia.

Tutorial 3

E suficient de introdus textul, mai departe ne descurcam si il aranjam, inclusiv cu imagini, paginatie, etc. Nu e necesar sa introduci articolul intr-o categorie anume, ne ocupam si cu acest lucru. Un titlu si un text este suficient. Practic, suntem aici sa te ajutam in tot ce ai nevoie, cel mai important lucru pentru noi este intocmai efortul tau si dorinta de a contribui, de a schimba.

Iar daca ai orice propunere sau intrebare, mailul nostru iti sta la dispozitie: contact@rockstadt.roREF 2014: Making of


REF 2014: Meet and greet


REF 2014: Ziua 1


REF 2014: Ziua 2


REF 2014: Ziua 3


REF 2014: Ziua 4


REF 2014: Public


Riff concert la Deva