S5 Emusica - шаблон joomla Авто
Termeni si conditii

Continutul paginilor din acest site, atat designul cat si conceptul, sunt propietatea SC Club Rockstadt.
Este interzisa reproducerea partiala sau totala a materialelor sau a pozelor fara acordul scris al proprietarului.
Continutul video/audio sunt propietate intelectuala a caselor de discuri sau a artistilor si sunt folosite exclusiv in scop informativ.
Utilizatorii, trupele sau cluburile ce doresc sa uploadeze content pe site nu au dreptul de a distribui material defaimatoare, amenintatoare, obscene, vatamatoare sau pornografice sau materiale ce ar incalca in vreun fel drepturile celorlalti, inclusiv dreptul la propietate intelectuala, drepturi de confidentialitate.
Continutul urcat de terte parti trebuie sa fie original, utilizatorul fiind detinatorul dreptului de autor.
Administratorul siteului isi rezerva dreptul de a anula imediat posibilitatea unei persoane de a folosi site-ul in conditiile in care va considera ca acesta a incalcat termenii sau conditiile sau a fost implicat in comportamente ce pot fi considerate inacceptabile.
Sunteti de acord sa folositi sa folositi acest spatiu virtual doar in scopuri legale si intr-un mod care nu impiedica functionarea normala a platformei.
Aceste conditii se aplica doar in cazul www.rockstadt.ro, site-ul isi rezerva dreptul de a modifica termenii si conditiile in orice moment, in conditia in care ele sunt facut publice.REF 2014: Making of


REF 2014: Meet and greet


REF 2014: Ziua 1


REF 2014: Ziua 2


REF 2014: Ziua 3


REF 2014: Ziua 4


REF 2014: Public


Riff concert la Deva