S5 Emusica - шаблон joomla Авто
Stiri

KEN Mode Success

Luna iunie debuteaza cu o serie de materiale underground interesante, insemnand noi materiale semnate de Akitsa si Prion.

Ca o lansare de notat pentru ce inseamna sonoritati aparte, Goatsnake isi lanseaza pe 2 iunie un nou album, Black Age Blues in timp ce Les Discrets propun un material inregistrat cu ocazia showului sustinut la festivalul olandez Roadburn, material disponibil in data de 5 iunie, aceeasi zi in care si Vallendusk isi lanseaza noul album.

 

O zi mai tarziu, Lohrien revin cu un nou disc, Aun Sigo Latiendo, in timp ce data de 8 iunie marcheaza lansarea a doua discuri de profil, Gorgoroth cu Instinctus Bestialis si Darkology cu Fated To Burn. In cazul Gorgoroth, aceasta va fi primul material inregistrat si lansat dupa o pauza de 6 ani, de aceasta data alaturi de un nou vocal de nationalitate sarba.

 

 

 

Grip Inc., trupa formata de Dave Lombardo - fostul tobosar Slayer - lanseaza un nou Ep, Hostage To Heaven, in aceeasi zi cu lansarea unei compilatii semnate de grupul japonez Coffins. Tot pe 9 iunie apare si noul album Disarmonia Mundi, Cold Inferno, lansat la 3 ani distanta de dublul album concept, Princess Ghibli. DragonForce revin si ei cu un nou DVD, In The Line Of Fire, la un an distanta de cel mai nou album, catalogat drept o dezamagire in randul fanilor. Dew-Scented lanseaza pe 12 iunie un nou album, Intermination, material ce se bucura deja de recenzii favorabile in randul presei de specialitate

 

 

Pentru fanii funeral doom, Shape Of Despair revin cu un mult asteptat album, Monotony Fields, disponibile pe data de 15 iunie. O zi mai tarziu, un alt album recomandat fanilor sonoritatilor depresive, Total Negation - Zeitzeuge.

Iwrestledabearonce vin si ei cu un nou disc, Hail Mary, in aceeasi zi cand KEN Mode isi lanseaza noul album, Success. Legenda americana de hardcore Pro-Pain lanseaza pe 17 iunie un nou disc, Voice Of Rebelion si tot pe 17 iunie, nemtii din Crematory vin cu un nou DVD, inregistrat cu ocazia concertului sustinut in 2014 la Wacken Open Air.

Si daca v-ati intrebat ce se mai intampla cu Graveworm, aflati ca nemtii isi lanseaza un nou album, Ascending Hate, disponibil in data de 19 iunie. God Is An Astronaut se intorc cu un nou disc, Helios | Erebus, iar pe 22 iunie francezii din Dagoba vin cu un nou material discografic, Tales Of The Black Dawn.

 

 

 

Finalul de iunie are in plan o serie de materiale ce merita subliniate. High On Fire revin cu un nou album, Luminiferos, material ce va fi promovat in cadrul unui turneu european programat in aceasta vara. Death Angel isi vor promova si ei noul DVD - A Thrashumentary - cu o serie de aparitii selecte. Austriecii din Milking The Goatmachine isi lanseaza un nou album, Goatgrind, in timp ce marea surpriza vine de la To/Die/For, trupa finlandeza ramasa in anonimat pentru o perioada considerabila, de aceasta data intorsi cu un nou album, Cult.

O aparitie interesanta in aceasta luna va fi noul album Author & Punisher, un proiect american one-man band concentrat pe sonoritatiile industrial doom si drone metal. Intre timp, americanii din Jungle Rot se intorc cu o portie tipica de death brutal, intruchipata in noul album Order Shall Prevail.

Iar luna iunie incheie catalogul lansarilor discografice cu doua materiale de referinta pentru scena core, insemnand noul disc Thy Art Is Murder - Holy War (30 iunie) si August Burns Red - Found In Far Away Places (30 iunie).