S5 Emusica - шаблон joomla Авто
Stiri

Abigail 2015

Razvan Alexandru, cel care a infiintat Abigail acum mai bine de 20 de ani, a decis sa se retraga din formatie. Intr-un comunicat emis mai jos, acesta isi motiveaza decizia. Se pare ca Abigail vor continua insa intr-o noua formula, iar Razvan a lasat de inteles ca noul chitarist al trupei va fi Fenrir, si el fost membru in Abigail si actualmente chitarist in Kistvaen.

Salut, vine un moment incare ceea ce vrei sa anunti te face sa simti ca iti fuge pamantul de sub picioare.

In sfarsit, am petrecut 21 de ani frumosi si urati, in acelasi timp, in cadrul Abigail, insa e timpul pentru mine sa ma retrag. Toata lumea asociaza formatia cu persoana mea, insa vreau sa va rog sa nu o mai faceti. Conform intelegerii cu (unii dintre) colegii mei, formatia va continua sau cel putin asa sper eu, caz in care ma voi vedea nevoit sa scot eu albumul ala pana la urma. Ce vor decide ei, probabil vom afla impreuna azi sau aiurea.

Motivele plecarii mele nu au legatura cu intamplari externe trupei, dupa cum unii s-ar grabi sa faca afirmatii, ci sunt strict personale. Asta e decizia mea si va rog sa o respectati. Este o decizie pe care eu am luat-o inca din data de 14 februarie si pe care am intentionat sa o anunt in cadrul ultimului concert tinut vineri seara, un concert extraordinar, dealtfel si ma bucur ca s-a intamplat sa fie si ultimul pentru mine sub acest nume.

Multumesc celor care au avut incredere in mine si partenerilor nostri, le voi intoarce favorurile cum voi putea.

Pana atunci, o sa va anunt ca noul meu proiect va purta numele She Walks In Beauty si va fi doar un proiect de studio facut in liniste.
Nu va exista vreun comunicat, asa ca cine doreste poate prelua aceasta declaratie.